ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε την Τρίτη, σε δηλώσεις του από τη Σερβία, ότι ο Μετίν Τοπούζ, ο συλληφθείς Τούρκος υπάλληλος της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στην Τουρκία, είναι κατάσκοπος και τόνισε ότι η χώρα του κάνει τα σωστά βήματα ενάντια σε μια “εσωτερική απειλή”.
Για τον Ερντογάν κατάσκοπος είναι και ο δεύτερος διπλωματικός υπάλληλος για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ συνέδεσε τους δύο Τούρκους υπαλλήλους της Αμερικανικής Πρεσβείας με το δίκτυο του αυτοεξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορεί ως υπεύθυνο για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016.
Ο Ερντογάν επίσης αναρωτήθηκε: “Πώς αυτοί οι κατάσκοποι διείσδυσαν στο Αμερικανικό Προξενείο; Εάν δεν διείσδυσαν, ποιος τους τοποθέτησε εκεί;”.
Ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Άγκυρα από την πλευρά του δήλωσε ότι οι τουρκικές Αρχές έχουν αποτύχει να προσκομίσουν κάποιο στοιχείο ενάντια στον Τοπούζ τονίζοντας ότι η σύλληψη του Τοπούζ έχει δημιουργήσει ερωτήματα εάν ο στόχος ορισμένων (Τούρκων) αξιωματούχων είναι να διαταράξουν τη μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ.
Οι σχέσεις Ουάσιγκτον-Άγκυρας είναι χειρότερες από ποτέ και επιδεινώνονται συνεχώς.






















































