ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Αχόρταγος» ο Ερντογάν: Μετά τους πυραύλους S-400 θέλει να αγοράσει και S-500

«Αχόρταγος» ο Ερντογάν: Μετά τους πυραύλους S-400 θέλει να αγοράσει και S-500
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αχόρταγος» είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που συνεχίζει να προκαλεί και να παίζει παιχνίδια με Δύση και Ανατολή.Ο Τούρκος Πρόεδρος μετά τη συμφωνία για αγορά των ρωσικών πυραύλων S- 400 προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας πως «θα αγοράσουμε και S- 500 από τον Πούτιν».(πρόκειται για το πιο εξελιγμένο αντιαεροπορικό αντιβαλλιστικό σύστημα).

Mιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς επέστρεψε από το ταξίδι του σε Ουκρανία και Σερβία, ο Ερντογάν είπε ότι «Θεού θέλοντος θα προχωρήσουμε σε συμπαραγωγή»

«Στις συζητήσεις με τον Β.Πούτιν είπαμε ότι σκεφτόμαστε να μην σταματήσουμε στους S-400. Έχουμε συζητήσεις και για τους S-500» αναφερόμενος στο υπό ανάπτυξη σύστημα.

Το νέο πυραυλικό σύστημα μπορεί να πλήξει στόχους σε ακτίνα 650 χλμ και ύψος 200 χλμ ενώ σύμφωνα με ειδικούς μπορούν ακόμα και να «δουν» τα αμερικανικά αεροσκάφη που χρησιμοποιούν τεχνολογία στελθ, δηλαδή που τα κάνει αόρατα στα ραντάρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές Πηγές: «Η Τουρκία εξήγγειλε παράνομες έρευνες σε περιοχές κυπριακών χωρικών υδάτων και υφαλοκρηπίδας»

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr