ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κώστας Γαβρόγλου, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ενοποίηση του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, μετά από συναίνεση και συνεννόηση των επιτροπών που συστάθηκαν από μέλη των δύο ιδρυμάτων, ανακοίνωσε από την Κέρκυρα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.
Όπως επεξήγησε ο υπουργός, η συγκεκριμένη συνένωση των δύο ιδρυμάτων είναι η πρώτη που γίνεται στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται μέχρι το τέλος του έτος και άλλες συνενώσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
«Δεν μπορούν να υπάρχουν ενιαίες λύσεις για όλα τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας μας, άρα επιδιώκουμε συνεννοήσεις μεταξύ των Ιδρυμάτων της χώρας μας. Η Πολιτεία δεν πρόκειται να φέρει δικές της λύσεις αν δεν υπάρχει πλήρης συναίνεση των ιδρυμάτων και του προσωπικού», διευκρίνισε ωστόσο ο κ. Γαβρόγλου.
Είπε ακόμη ότι από τη συνένωση δεν θα σημειωθούν απολύσεις του εκπαιδευτικού προσωπικού, ούτε επιπτώσεις επί των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, αντιθέτως τα ιδρύματα που θα επιλέξουν να συνενωθούν θα υποστηριχθούν και οικονομικά.
























































