ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Αν ο πρόεδρος της περιφέρειας της Καταλονίας αποδεχόταν να προκηρύξει περιφερειακές εκλογές προκειμένου να ξεκινήσουν τα πάντα από το μηδέν και να μπει ένα τέλος στη διένεξη με τη Μαδρίτη, η ισπανική κυβέρνηση θα μπορούσε να μην προχωρήσει στην αναστολή της αυτονομίας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια κυβερνητική πηγή.
«Εάν εκείνος (ο Κάρλες Πουτζντεμόν) προκηρύξει εκλογές… αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια επιστροφή στη νομιμότητα» επισήμανε μια κυβερνητική πηγή στο AFP, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν πολλά ισπανικά ΜΜΕ.
Η δήλωση αυτή έγινε την ώρα που από τις Βρυξέλλες, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Ισπανία, ο σοσιαλιστής Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της χώρας επί αυτού του ζητήματος, επιβεβαίωσε επίσης αυτήν την επιλογή.
«Ο μόνος πιθανός δρόμος για τον Πουτζντεμόν είναι να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και… να προκηρύξει πρόωρες εκλογές» επισήμανε. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η επιλογή θα τερμάτιζε «χωρίς καμιά αμφιβολία» την απειλή της αναστολής της αυτονομίας.























































