ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία της Συρίας κατά της Αλ Κάιντα κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν

Η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία της Συρίας κατά της Αλ Κάιντα κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ανώτατη διοίκηση του Συριακού Αραβικού Στρατού στέλνει μια επίλεκτη μονάδα στην πρώτη γραμμή ενάντια στους τζιχαντιστές κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν (που κατέχονται από το Ισραήλ) στη νοτιοδυτική Συρία.

Στόχος αυτής της επίλεκτης μονάδας είναι να εξαλείψουν έναν μεγάλο θύλακα των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με αναφορές από το γραφείο Ασφαλείας της 4ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας του Συριακού Στρατού που επικαλείται το Al Masdar News, η μονάδα θα αναπτυχθεί στη συγκεκριμένη περιοχή για να υποστηρίξει τις ήδη υπάρχουσες εκεί συριακές δυνάμεις που έχουν εμπλακεί σε ευρεία αναμέτρηση με τους τζιχαντιστές της Ταχρίρ Αλ Σαμ, του παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Οι άνδρες της 4ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε οδομαχίες και μάχες από κοντινή απόσταση.

Η Δαμασκός επιθυμεί να εκκαθαρίσει τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα από τον θύλακα της Μπεΐτ Τζιν συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της πόλη Μπεΐτ Τζιν που είναι προπύργιο των τζιχαντιστών στη νοτιοδυτική Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Ο Πρόεδρος του Ιρακινού Κουρδιστάν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συρίας – Τι συζήτησαν

Πακιστάν: 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συγκέντρωση κατά του εξτρεμισμού

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr