ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει για τη χολέρα στο «Έλενα» η ΠΟΕΔΗΝ

Επιμένει για τη χολέρα στο «Έλενα» η ΠΟΕΔΗΝ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιμένει η ΠΟΕΔΗΝ στα περί ύπαρξης χολέρας στο «Έλενα», ζητώντας εντολή Εισαγγελέα για την επανεξέταση των πέντε πλακακίων (δειγμάτων) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του μαιευτηρίου.

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι στο νοσοκομείο σήμερα και παίρνει νέα δείγματα για εξετάσεις. Γιατί αφού είναι καθαρό το νοσοκομείο;», διερωτάται και συμπληρώνει:

«Το ΚΕΔΥ εξέτασε ένα δείγμα (πλακάκι) λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων. Το εργαστήριο του νοσοκομείου πέντε. Πόσο αξιόπιστο είναι ένα δείγμα;».

Η Ομοσπονδία διερωτάται επίσης «αφού δεν υπάρχει δονάκιο της χολέρας με βάση την ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί το υπόγειο, η αποθήκη τροφίμων είναι σε καραντίνα».

Σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι το πρωί της Τρίτης η νομική της σύμβουλος Μαρία Τσίπρα θα καταθέσει στον πρόεδρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στοιχεία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες, οι οποίες όπως αναφέρει- θα αποκαλύψουν την ύπαρξη δονακίου χολέρας.

Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για «τις ύβρεις εναντίον της και κατά του προέδρου της» και εκφράζει την ελπίδα «να μην ξανακρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης

Ρόζα Βρεττού: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με «αιχμές» κατά Ανδρουλάκη για ατολμία και μηχανισμούς

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Άδωνις ζήτησε συγγνώμη που «το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει» – Το σύστημα είναι… μεταφυσικό;

Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα – Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι – Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr