ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας - Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν... «κοιτάει» - Το
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο γιατρός του Κολωνακίου δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας - Η σύζυγός του έκλαιγε γοερά πεσμένη
Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη
Οι επιθέσεις των Χούτι φτάνουν στη Μέκκα, εκθέτοντας τα όρια του αμυντικού συμφώνου της Σαουδικής Αραβίας με την Τουρκία και
Δημοσκόπηση: Διχασμένοι οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης για το αν το Ισραήλ έχει δικαίωμα ύπαρξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη συνολικά 61 ατόμων ως υπόπτων για συμμετοχή στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, μεταξύ των οποίων Σύροι πολίτες και υπήκοοι Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο επιχείρησης ασφαλείας που διεξήχθη σε ολόκληρη τη χώρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Εξ αυτών, 22 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων πρόσωπα που θεωρούνται ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθησαν στην επαρχία Ερζερούμ και άλλοι 39 στην επαρχία της Προύσας, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, που επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Το Σάββατο οι αρχές στην Άγκυρα προχώρησαν στη σύλληψη 49 φερόμενων μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ορισμένοι εκ των οποίων θεωρούνται ύποπτοι ότι προετοίμαζαν μια επίθεση για σήμερα, ανήμερα της γιορτής της Δημοκρατίας στην Τουρκία.
Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που μεταδίδονται από το πρακτορείο Ανατολή περί συλλήψεων τζιχαντιστών δεν μπορούμε να τις επιβεβαιώσουμε ως αληθινές. Το πρακτορείο Ανατολή είναι όργανο της προπαγάνδας του τουρκικού καθεστώτος, άρα αναξιόπιστο.























































