ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»
Ήπιες καιρικές συνθήκες φέρνει ο «Ωμέγα Εμποδιστής» - Η πρώτη εικόνα για τα Χριστούγεννα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Nτόμινο” εξελίξεων έχει προκαλέσει η διαφυγή Πουτζδεμόν στο Βέλγιο, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη από τις Ισπανικές αρχές.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση Ραχόι έχει “επικηρύξει” τον Καταλανό πρόεδρο με αντίτιμο… 6 εκατομμύρια ευρώ.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο Κάρλες Πουτζδεμόν την… έκανε για Βέλγιο προκειμένου να γλυτώσει την σύλληψή του.
Μαζί του διέφυγαν και άλλα μέλη της περιφερειακής κυβέρνησης, μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.
Ωστόσο ο Μαριάννο Ραχόι φαίνεται πως… δεν παίζει.
Αφού απαγγέλθηκαν στον Καταλανό πρόεδρο κατηγορίες για ανταρσία και εξέγερση κατά της Ισπανικής κυβέρνησης, στην συνέχεια «επικηρύχθηκε» για 6 εκατ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες αυτές επιφέρουν φυλάκιση μέχρι και 30 χρόνια.
Την ίδια στιγμή μόνο… χαρούμενος δεν φαίνεται να είναι ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας De Morgen, οργανωτής της «επίσκεψης» του Πουτζντεμόν στο Βέλγιο φέρεται ο πρώην εκπρόσωπος του επιτρόπου και αντιπρόσωπος της καταλανικής κυβέρνησης στην ΕΕ, Αμαντέου Αλταφάι ο οποίος επίσης παύθηκε από τα καθήκοντά του.























































