ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί το Σότσι της Ρωσίας στις 13 Νοεμβρίου και την επομένη θα μεταβεί το Κουβέιτ, ανακοινώθηκε την Δευτέρα από το γραφείο του.
Η επίσκεψη στο Σότσι πραγματοποιείται εν μέσω πληροφοριών για ενδεχόμενα προβληματικά σημεία στη σχεδιαζόμενη αγορά εκ μέρους της Τουρκίας ενός ρωσικού πυραυλικού συστήματος επιφανείας-αέρος S-400 και για τουρκικές αντιρρήσεις στη συμμετοχή οργανώσεων των Κούρδων της Συρίας σε ένα υπό την αιγίδα της Ρωσίας συνέδριο για την ειρήνη στη Συρία που έχει προγραμματισθεί για τις 18 Νοεμβρίου.
Την περασμένη εβδομάδα οι δύο χώρες έκαναν ένα βήμα προς την κατεύθυνση της επίλυσης μιας κρίσης στο μεταξύ τους εμπόριο καθώς η Ρωσία ήρε περιορισμούς στις εισαγωγές ντομάτας από την Τουρκία.























































