ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Χωρίς ταξί τρεις μέρες η Αττική - Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μία «Ημέρα της Κρίσης» από το Ιράν και τους συμμάχους του
Ισραηλινή βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκατοντάδες είναι οι πολίτες της Συρίας, που κρατούνταν όμηροι από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και απελευθερώνονται καθημερινά από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).
Ένας από τους αμάχους, ο Κούμα Ελ Χισέν από το χωριό Αλ Ασάρα της ανατολικής επαρχίας Ντέιρ Αλ Ζουρ, είπε στους μαχητές των SDF που τον έσωσαν ότι οι συμμορίες των τζιχαντιστών τελούν σε διάλυση.
Σε δηλώσεις του στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ο Ελ Χισέν πρόσθεσε ότι “πολλοί από τους οπλαρχηγούς του Ισλαμικού Κράτους διέφυγαν στην Τουρκία. Πολλοί από αυτούς μίλαγαν τουρκικά και οι πάντες γνωρίζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος και το τουρκικό κράτος είναι το ίδιο”.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μαχητές των SDF που έσωσαν εκείνον και άλλους συγχωριανούς του από το Ισλαμικό Κράτος, που τους κρατούσε ομήρους για ανθρώπινες ασπίδες.























































