ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πολλοί οπλαρχηγοί τζιχαντιστές του ISIS διέφυγαν στην Τουρκία – Ήταν Τούρκοι”

“Πολλοί οπλαρχηγοί τζιχαντιστές του ISIS διέφυγαν στην Τουρκία – Ήταν Τούρκοι”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες της Συρίας, που κρατούνταν όμηροι από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) και απελευθερώνονται καθημερινά από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Ένας από τους αμάχους, ο Κούμα Ελ Χισέν από το χωριό Αλ Ασάρα της ανατολικής επαρχίας Ντέιρ Αλ Ζουρ, είπε στους μαχητές των SDF που τον έσωσαν ότι οι συμμορίες των τζιχαντιστών τελούν σε διάλυση.

Σε δηλώσεις του στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA, ο Ελ Χισέν πρόσθεσε ότι “πολλοί από τους οπλαρχηγούς του Ισλαμικού Κράτους διέφυγαν στην Τουρκία. Πολλοί από αυτούς μίλαγαν τουρκικά και οι πάντες γνωρίζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος και το τουρκικό κράτος είναι το ίδιο”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους μαχητές των SDF που έσωσαν εκείνον και άλλους συγχωριανούς του από το Ισλαμικό Κράτος, που τους κρατούσε ομήρους για ανθρώπινες ασπίδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση

Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr