ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Πάνος Καμμένος, Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για συκοφαντία κατηγορεί την εφημερίδα «Τα Νέα» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη για το θέμα της διακρατικής συμφωνίας για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία.
«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας “Τα Νέα” που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

























































