ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός που μάχεται κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν διαθέτει “πληροφορίες που μπορούν να δημοσιευθούν” σχετικά με το πού βρίσκεται ο επικεφαλής των τζιχαντιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στην πόλη Αμπού Καμάλ, η οποία κατελήφθη χθες από τον συριακό στρατό.
Νωρίτερα σήμερα ένα μέσο ενημέρωσης της λιβανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ ανέφερε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλ Μπαγκντάντι βρισκόταν στην Αμπού Καμάλ κατά τη διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων του συριακού στρατού και των συμμάχων του εκεί.
Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται εάν ο Μπαγκντάντι συνελήφθη στην πόλη, την οποία ο συριακός στρατός και οι συμμαχικές του δυνάμεις κατέλαβαν χθες Πέμπτη.
Επιπλέον, το μέσο ενημέρωσης αυτό δεν διευκρίνισε τι συνέβη στον Μπαγκντάντι, ούτε έδωσε περισσότερες πληροφορίες αλλά απέφυγε και να αποκαλύψει τις πηγές του.























































