Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έπιασαν στα πράσα τέσσερις Ρομά ενώ λεηλατούσαν εταιρία στη Μάνδρα

Έπιασαν στα πράσα τέσσερις Ρομά ενώ λεηλατούσαν εταιρία στη Μάνδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας μεταφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης τέσσερις Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρία της περιοχής, σύμφωνα με το policenews.gr.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης η ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή της Μάνδρας στο πλαίσιο των ενισχυμένων περιπολιών που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν οι έκνομες ενέργειες σε βάρος των πληγέντων, εντόπισε μέσα σε εταιρεία που υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες τέσσερα άτομα να αφαιρούν ψυγεία και άλλες συσκευές.

Οι τέσσερις Ρομά μάλιστα είχαν παρκάρει κοντά στην εταιρεία και δύο φορτηγά στα οποία θα μετέφεραν τα κλοπιμαία.

Το δύσβατο της περιοχής μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες δυσκόλεψε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ωστόσο τελικά οι τέσσερις άντρες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «100» της Άμεσης Δράσης

Εκτός λειτουργίας το «100» της Άμεσης Δράσης – Τι να κάνουν οι πολίτες

Πυροσβεστική: Πολύμηνη διαρροή προπανίου προκάλεσε τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα»

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr