ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάση εργασίας στις συγκοινωνίες την Πέμπτη – Πώς θα κινηθούν Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Στάση εργασίας στις συγκοινωνίες την Πέμπτη – Πώς θα κινηθούν Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ και η ένωση εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν «άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, έτους 2018, για να ανατραπούν εδώ και τώρα οι δραματικές περικοπές των κοινωνικών δικαιωμάτων και η σχεδιαζόμενη φοροκαταιγίδα.

Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, με κυρίαρχα το δικαίωμα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα απεργίας και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Παιδιά νηπιαγωγείου έμειναν για πέντε ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

«Ψαλίδι» στο επίδομα ανεργίας: O Βορίδης μετά τον Μαρινάκη επιβεβαιώνει την «κρυφή ατζέντα» Μητσοτάκη

Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Τραμ – Μικρότεροι χρόνοι αναμονής για τους επιβάτες

Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα

Κρήτη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από πτώση κατά την επιβίβασή της σε λεωφορείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr