ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ελληνικά Ομόλογα, Οικονομική Ανάπτυξη, Ομόλογα, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας, η οποία, μεταξύ άλλων, αποτυπώνεται στην επιστροφή των ελληνικών ομολόγων στα επίπεδα του 2009, αναφέρθηκε σε σύντομη συνέντευξή του στο Bloomberg, o υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε επίσης και στις πρόσφατες αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τη Fitch, τη Standard & Poor΄s και τη Moody΄s, που με τη σειρά τους στήριξαν τα ελληνικά ομόλογα, στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ανταλλαγής ομολόγων ύψους 25,5 δισ. ευρώ, στη συνέχιση των πλειστηριασμών με ηλεκτρονικές διαδικασίες και στον στόχο για περαιτέρω μείωση των κόκκινων δανείων των τραπεζών κατά 40 δισ. ευρώ μέχρι το 2019.























































