Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O πρόεδρος της Τανζανίας απένειμε χάρη σε βιαστές παιδιών και ζητά συλλήψεις εγκύων μαθητριών

O πρόεδρος της Τανζανίας απένειμε χάρη σε βιαστές παιδιών και ζητά συλλήψεις εγκύων μαθητριών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Τανζανία,

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του προέδρου της Τανζανίας να απονείμει χάρη σε δύο βιαστές μικρών παιδιών, αλλά και να ζητήσει τη σύλληψη μαθητριών που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ακτιβιστές κατηγορούν την κυβέρνηση ότι “προωθεί μια κουλτούρα παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, καθώς η απελευθέρωση των δύο βιαστών παιδιών συνέπεσε με τις εντολές για συλλήψεις γυναικών εγκύων.

Ο πρόεδρος της Τανζανίας, Τζον Μαγκουφούλι, έδωσε συγχώρηση σε δύο άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό 10 παιδιών ηλικίας 6-10 ετών, μαζί ανάμεσα σε χιλιάδες φυλακισμένους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την ημέρα ανεξαρτησίας το Σάββατο.
Πρόκειται για τον τραγουδιστή Νγκούζου Βίκινγκ, γνωστό και ως Μπάμπου Σέγια, και το γιο του, Τζόνσον Νγκάτζου, γνωστό ως Πάπιι Κότσα, που είχαν εκτίσει ποινή 13 ετών. οι δύο άνδρες είχαν καταδικαστεί το 2003.

“Την ώρα που ο πρόεδρος Μουνγκαφούλι δίνει συγχώρεση σε καταδικασθέντες βιαστές παιδιών, ο περιφερειακός επίτροπος Τζον Μονγκέλα ζητά να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο δικαστήριο κορίτσια σε εγκυμοσύνη.

Οι ηγέτες της Τανζανίας προωθούν μια κουλτούρα παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου τα νεαρά θύματα σεξουαλικής βίας τιμωρούνται, ενώ οι θύτες είναι ελεύθεροι”, δήλωσε η Φάζια Μοχάμεντ, διευθύντρια της οργάνωσης Equality Now.

Σύμφωνα με την ίδια, η πολιτική της τιμωρίας των εγκύων μαθητριών, συχνά θύματα βιασμού και σεξουαλικού καταναγκασμού, αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει το ζήτημα του θύτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr