ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ αποτίμησε ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος το οικονομικό κόστος «της αυτονομιστικής κρίσης» στην Καταλονία, εξαιτίας της επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Cadena Ser, ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι η επιβράδυνση της ανάπτυξης στην περιοχή της Καταλονίας κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2017 «μπορεί θαυμάσια να κόστισε ένα δισεκατομμύριο ευρώ».
«Η Καταλονία είχε μία ανάπτυξη μεγαλύτερη από εκείνη της Ισπανίας, είναι ένας από τους σημαντικούς κινητήρες της ισπανικής ανάκαμψης , ωστόσο, κατά το τέταρτο τρίμηνο εξελίχθηκε σε βάρος», λέει.
Ο Λουίς ντε Γκίντο αποδίδει την επιβράδυνση της ανάπτυξης στην περιοχή που αντιστοιχεί στο 19% του ισπανικού ΑΕΠ στην «τεράστια αβεβαιότητα, ανησυχία και απώλεια εμπιστοσύνης που προήλθε από τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης» του Κάρλες Πουτζντεμόν.
Ο ισπανός υπουργός Οικονομικών εκφράζει την ελπίδα η νέα καταλανική κυβέρνηση «να κατανοήσει το κόστος που προκύπτει από την πολιτική αυτή» και «να εγκαταλείψει την οδό της μονομέρειας» προς την οποία αντιτίθενται «ολόκληρη η Ευρώπη και η διεθνής κοινότητα».























































