ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σημαντική είδηση αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, ήρθε στο φως.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπάλληλος της εφορίας, όπου εργαζόταν η 32χρονη, κατέθεσε για την υπόθεση στον ανακριτή.
Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.
«Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτική και συμπλήρωσε «Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».























































