ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον μέλλον του ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο, δίνουν και παίρνουν οι συναντήσεις, οι επαφές, τα γεύματα και τα δείπνα όλων όσων εκφράζουν το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για την κεντροαριστερά.
Σαχινίδης, Μωραίτης, Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ και Πανούσης, Ψύρρας από τη Δημοκρατική Αριστερά, συναντήθηκαν σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το newpost.gr.
Στο τραπέζι έπεσε προσεκτικά μελέτη για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε η υπόθεση του δημοκρατικού σοσιαλισμού , να μην καταλήξει στα βράχια από την αρχή.
Σαχινίδης , Μωραίτης και Τριαντάφυλλος όλοι τους παπανδρεικοί λέγεται ότι έχουν αποφασίσει να πάρουν πρωτοβουλίες και το καλοκαίρι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τη Χαριλάου Τρικούπη σε χλωρό κλαρί.
Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δε βλέπει με καλό μάτι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και προφανώς έχει τους λόγους του.
























































