ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εμπρησμός, Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Πυρκαγιά,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια διαφορετική εκδοχή για την ταυτότητα των αγνώστων που έβαλαν φωτιά σε κατειλημμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.
Σύμφωνα με όσα είπε στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σε φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το κτήριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί.
«Το κτήριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί. Παοκτσήδες. Κύριο αντικείμενο κοινό που τους συνδέει είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν διαφορετική αντίληψη ο καθένας για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί βάλανε φωτιά. Αυτό είναι δεδομένο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
























































