Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πορεία Κούρδων στην Αθήνα για την τουρκική εισβολή στην Εφρίν: “Έρχεται το τέλος του Ερντογάν”

Πορεία Κούρδων στην Αθήνα για την τουρκική εισβολή στην Εφρίν: “Έρχεται το τέλος του Ερντογάν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με σύνθημα «η ψυχή του Κομπάνι οδηγός για το Αφρίν», Κούρδοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα,  αρχικά στην πλατεία Συντάγματος και κατευθύνθηκαν προς την τουρκική πρεσβεία. Ωστόσο, η πρόσβαση είχε αποκλειστεί από κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονταν παραταγμένες στο σημείο.

Οι Κούρδοι φώναζαν συνθήματα κατά του Ερντογάν και κατά της «βάρβαρης επίθεσης του τουρκικού κράτους» καθώς εκτιμούν ότι οι κινήσεις της Τουρκίας ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέο πόλεμο και μία ακόμη ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή».

Στο σημείο βρέθηκε και ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που δήλωσε ότι η Τουρκία «αποδεικνύει ότι συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ειρήνη και για θετικές εξελίξεις στην περιοχή».

“Με την πράξη του αυτή ο Ερντογάν προκαλεί νέο κύμα προσφύγων”

«Με την πράξη του αυτή ο Ερντογάν προκαλεί νέο κύμα προσφύγων, νέα αποσταθεροποίηση στην περιοχή. Το Αφρίν αντιστέκεται και θα νικήσει. Θα είναι αρχή του τέλους για το ISIS όπως ήταν το Κομπάνι, θα είναι αρχή του τέλους για τον Ερντογάν και την κυβέρνηση του» υποστήριξε ο Μουσλίμ Ιμπραήμ εκπρόσωπος του κουρδικού-συριακού Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Συμφωνία με τα ΗΑΕ για την αναζωογόνηση του Εργοστασίου Τσιμέντου της Ταρτούς

Συρία: Ο νέος απεσταλμένος του Βατικανού προκρίνει τον διάλογο και την παραμονή των χριστιανών

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr