ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Εφορία, Ληξιπρόθεσμα Χρέη, Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Οφειλών, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δυνατότητα να εντάξουν ηλεκτρονικά στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων -ή κατ’εξαίρεση και των 24ρων-και οφειλές τους προς την εφορία οι οποίες δεν είναι ληξιπρόθεσμες έχουν πλέον οι φορολογούμενοι.
Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων www.aade.gr η εφαρμογή για την ένταξη των οφειλών αυτών στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων ή υπό προϋποθέσεις και 24ρων δόσεων.
Ειδικότερα οι φορολογούμενοι που επιθυμούν να υπαχθούν σε αυτήν θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Εκεί υπάρχει η ένδειξη για την είσοδο τους στη σχετική εφαρμογή.
Μετά την είσοδό τους, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet για να επιλέξουν ποιες οφειλές τους, οι οποίες δεν είναι ληξιπρόθεσμες, μπορούν να εντάξουν στη ρύθμιση για την καταβολή τους σε 12 δόσεις.
Το μέτρο αναμένεται να διευκολύνει μεγάλο αριθμό φορολογούμενων τα τακτοποιήσει τις οφειλές του και να μην καταστούν ληξιπρόθεσμες.























































