ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία μόλις ημέρα μετά την σφαγή 50 περίπου ανθρώπων την ώρα που έβλεπαν μουντιάλ στην πόλη Μπεκετόνι της Κένυα, οι φανατικοί ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης Αλ Σαμπάμπ πραγματοποίησαν νέα αιματηρή επίθεση.
«Επιτεθήκαμε σε χωριά γύρω από την Μπεκετόνι τη νύχτα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο Σεΐχης Αμπντιασίς Αμπου Μουσάμπ, εκπρόσωπος για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της αλ-Σαχάαμπ, η οποία συνδέεται με την αλ-Κάιντα.
Οι αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς.
Η πόλη Μπεκετόνι βρίσκεται στην ηπειρωτική Κένυα , σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά του νησιού Λαμού, δημοφιλούς τουριστικού προορισμού. Η Παλιά Πόλη του Λαμού έχει ενταχθεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.























































