ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Προαστιακός Σιδηρόδρομος,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 θα λειτουργήσει Προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθήνας (Στ. Λαρίσης) και Άνω Λιοσίων, γεγονός που θα διευκολύνει τους επιβάτες που μετακινούνται από την Αθήνα με προορισμό το Αεροδρόμιο ή το Κιάτο με απλή μετεπιβίβαση στο σταθμό των Άνω Λιοσίων.
Αρχικά θα εκτελούνται 4 πρωινά δρομολόγια με ώρα αναχώρησης στις 06:00, 07:00, 08:00, 09:00 και 3 απογευματινά με ώρα αναχώρησης στις 15:00, 16:00, 17:00 από το σταθμό Αθηνών (Στ. Λαρίσης) και θα έχουν τελικό προορισμό τον Σταθμό των Άνω Λιοσίων με ενδιάμεση στάση μόνο στο Σταθμό των Άγιων Αναργύρων.
Αντίστοιχα θα εκτελούνται και τα δρομολόγια από τον σταθμό των Άνω Λιοσίων στις 06:30, 07:30, 08:30, 09:30, 15:30, 16:30 και 17:30 προς τον Σταθμό Αθηνών (Στ. Λαρίσης) με ενδιάμεση στάση μόνο στο Σταθμό των Αγίων Αναργύρων.
Σύντομα οι στάσεις και τα δρομολόγια του προαστιακού θα επεκταθούν.
Σημειώνεται ότι οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις των δρομολογίων στο σταθμό των Άνω Λιοσίων, θα ανταποκρίνονται με τα αντίστοιχα δρομολόγια προς το Κιάτο και προς το Αεροδρόμιο.
Οι επιβάτες θα μπορούν στα Άνω Λιόσια να μετεπιβιβάζονται σε αμαξοστοιχίες με προορισμό το Κιάτο και το Αεροδρόμιο.
Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα δρομολόγια στο trainose.gr























































