ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.
Ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε, επίσης, πως συμπληρώνονται 27 χρόνια αποχής από το αλκοόλ, ενθαρρύνοντας όλους όσους κάνουν προσπάθεια απεξάρτησης από τις ουσίες, να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
«Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Σήμερα εκτός από την επιτυχία της επέμβασης έχω και έναν επιπλέον λόγο να είμαι χαρούμενος. Συμπληρώνονται 27 χρόνια που είμαι “καθαρός” από το αλκοόλ.
Εύχομαι σε όλους όσοι προσπαθούν να απεξαρτηθούν από αλκοόλ, ναρκωτικά και λοιπά να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς η γεύση της ζωής είναι πιο γλυκιά!” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Μπουτάρης.
























































