ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να είναι έτοιμοι για επιστράτευση κάλεσε τους Τούρκους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Να είναι έτοιμοι για επιστράτευση κάλεσε τους Τούρκους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Επιδεινώνεται η εθνική ψυχασθένεια στην Τουρκία. Σε δηλώσεις του το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο επιστράτευσης, προκαλώντας ενθουσιασμό αλλά και ανησυχία στον βαθιά διχασμένο και απλοϊκό λαό του.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, o Τούρκος Πρόεδρος σε ομιλία του στην πόλη Καχρανμαράς (Γερμανίκεια) της νοτιοδυτικής Τουρκίας δήλωσε «ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση αν και δεν υπάρχει τώρα άμεση ανάγκη.

»Είμαστε στις παραμονές μιας νέας ανάστασης. Μετά τις συσκέψεις που κάναμε με τη στρατιωτική ηγεσία και κληθεί ο λαός μας με φύλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει με πρώτο εμένα».

Ο Ερντογάν στην ομιλία του ανέφερε πως η σημερινή έκταση της Τουρκίας φτάνει τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα ενώ όπως είπε «που φτάσαμε εδώ.. από τα 18 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα» εννοώντας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις αυτές δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι προσπάθησαν μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-devlet) στο διαδίκτυο άρχισαν να ψάχνουν τα φύλα πορείας τους και για το που θα πάνε σε περίπτωση επιστράτευσης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλο το σύστημα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού κράτους.

Η Τουρκία παγιώνεται κάθε ημέρα που περνά ως ο κυρίως παράγοντας αποσταθεροποίησης της Μέσης Ανατολής και εν δυνάμει της ευρωπαϊκής ασφάλειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» – Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία

Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr