ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου εναντίον του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».
Εις βάρος του συλληφθέντα, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χρήστος Καραγιάννης -ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα- άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα επικίνδυνος».
Κι αυτό διότι -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία, την πρώτη όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

























































