Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανής τραγωδία στην Κύπρο: Σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με G3 και μετά αυτοκτόνησε

Πρωτοφανής τραγωδία στην Κύπρο: Σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με G3 και μετά αυτοκτόνησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος,

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Κύπρο η πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στη Λευκωσία.

Ο 41χρονος Ανδρέα Πίτης, εκτέλεσε με στρατιωτικό όπλο G3 την σύζυγό του Μαργαρίτα Κουλουμά 37 ετών νηπιαγωγό με την οποία βρισκόταν σε διάσταση και την 9χρονη κόρη τους, Αντωνία, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον υιό τους Κλεόπα, ηλικίας 14 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των κυπριακών εφημερίδων, ο 41χρονος φέρεται να περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του, την εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι των γονέων του, καθώς εκείνη είχε πάει εκεί για να δουν τα πεθερικά της τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια, μόλις εκείνη βγήκε με τα παιδιά έξω, άνοιξε το πορτ-μπακάζ, έβγαλε το G3 και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Πρώτα, φέρεται να εκτέλεσε την εν διαστάσει συζυγό του με σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια πυροβόλησε τα παιδιά.

Μάλιστα, αφού πυροβόλησε εναντίον της κόρη του, εν συνεχεία φέρεται να κυνήγησε τον 14χρονο γιο του σε χωράφι για να τον σκοτώσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στο Μπαχρέιν για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr