ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλούν οι Σκοπιανοί εθνικιστές στη Μελβούρνη: «Οι Έλληνες είναι Τούρκοι» (φωτο)

Προκαλούν οι Σκοπιανοί εθνικιστές στη Μελβούρνη: «Οι Έλληνες είναι Τούρκοι» (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Βαλκάνια, Μελβούρνη, Σκόπια,

Οι Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία καλούν σε διαδήλωση-συλλαλητήριο στις 4 Μαρτίου στη Μελβούρνη για την υπεράσπιση της «Μακεδονίας» τους.

Σε σελίδες τους στο Facebook έχουν αναρτήσει φωτογραφίες από πανό που έχουν κρεμάσει σε κεντρικούς δρόμους της Μελβούρνης, στα οποία γράφουν «οι Έλληνες είναι Τούρκοι».

Επίσης, κολλάνε παντού, σε κολόνες, λεωφορεία, πινακίδες, αυτοκόλλητα με τον χάρτη της «Μεγάλης ψευδοΜακεδονίας» τους και γράφουν συνθήματα όπως «Μακεδονία ποτέ Ελληνική».

Σε αναρτήσεις τους στο Facebook ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα μετά το 1922 αποίκισε τη Μακεδονία με ένα εκατομμύριο Άραβες που έφερε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Αποκαλούν δηλαδή τους Έλληνες πρόσφυγες που γλίτωσαν από τις γενοκτονίες των Τούρκων στη Μικρά Ασία «Άραβες».

Διακινούν, με αγγλικούς υπότιτλους, βίντεο από γνωστές Ελληνίδες εθνομηδενίστριες καθηγήτριες να διδάσκουν μέσα σε ελληνικά πανεπιστήμια ότι δεν υπήρχαν ελληνόφωνοι πριν το 1821 και ότι όλοι μιλούσαμε στον τόπο μας αρβανίτικα.

Οι Σκοπιανοί εθνικιστές της Αυστραλίας επικαλούνται αυτά τα βίντεο ως αποδείξεις ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος και ότι εκείνοι είναι οι γνήσιοι Μακεδόνες.

Ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι σε διαλόγους στο Facebook, κάτοικοι της ΠΓΔΜ κάνουν εκκλήσεις στους Σκοπιανούς της Αυστραλίας να μην προκαλούν, διότι η χώρα τους είναι φτωχή και χρειάζεται την Ελλάδα για να ευημερήσει, επισημαίνοντάς τους ότι από την Αυστραλία δεν μπορούν να υπονομεύουν το μέλλον των συμπατριωτών τους που ζουν στα Σκόπια.

Δείτε φωτογραφικό υλικό που αλιεύσαμε από το Facebook, με τα συνθήματα που σας προαναφέραμε:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως “Παγίδα του Θουκυδίδη”»

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Υφ. Εξωτερικών της Αυστραλίας «τη σημασία προστασίας των θαλάσσιων οδών στο πλαίσιο της UNCLOS»

Ο Νίκος Δένδιας με Ελληνοαυστραλούς δημοσιογράφους: «Διαπίστωσα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δύναμη, τη ζωντάνια και τη δυναμική του Ελληνισμού της Αυστραλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr