ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Φώτης Κουβέλης,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη σηματοδοτεί την προγραμματική σύγκλιση της κεντροαριστεράς. Στέλνει ένα μήνυμα προοδευτικής προγραμματικής σύγκλισης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει , πρόσθεσε, την προσωπικότητα και το ήθος του Φώτη Κουβέλη ο οποίος συστρατεύεται στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα».
Σχολιάζοντας γενικότερα τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ο κ Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά : «Μικρός ο ανασχηματισμός αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς».
Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάληψη του υπουργείου Οικονομίας από τον κύριο Δραγασάκη λέγοντας ότι οι προσδοκίες είναι τώρα πιο μεγάλες και υπογράμμισε ότι πλέον «θα έχει χρονικό ορίζοντα η λειτουργία της αναπτυξιακής τράπεζας για την οποία διψάει η μικρομεσαία επιχείρηση».
























































