ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστρία, Ενέργεια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Πυρηνική Ενέργεια, Πυρηνικό Εργοστάσιο,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα προσφύγει η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου, από κοινού με την Αυστρία, επειδή η Κομισιόν επέτρεψε στην Ουγγαρία να επεκτείνει τον ηλεκτροπαραγωγικό πυρηνικό της σταθμό Παξ.
Η κυβέρνηση της Αυστρίας, η οποία γειτνιάζει με την Ουγγαρία, έχει κάνει σαφές ότι θα προσφύγει εναντίον της Κομισιόν στο Δικαστήριο της Ε.Ε..
Η Βιέννη κατά παράδοση εναντιώνεται στη χρήση της πυρηνικής ενέργειας.
«Θα υποστηρίξουμε ενεργά την προσφυγή της Αυστρίας» ανακοίνωσε η Κάρολ Ντίσμπουργκ, υπουργός Περιβάλλοντος του Λουξεμβούργου, σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
«Είναι σημαντικό να μην επενδυθούν δημόσια κεφάλαια στην πυρηνική ενέργεια. Είναι απόλυτα λάθος δρόμος», τόνισε η υπουργός, η οποία ανήκει στους Πράσινους.
Το σχέδιο της Ουγγαρίας να κατασκευαστούν δύο νέοι αντιδραστήρες στον πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Παξ με τη βοήθεια της Rosatom, της ρωσικής κρατικής εταιρείας ατομικής ενέργειας, έλαβε το πράσινο φως των ρυθμιστικών αρχών της Ε.Ε. αυτόν τον μήνα.
Κατά τους ευρωπαϊκούς εποπτικούς φορείς, η Βουδαπέστη συμφώνησε να λάβει διάφορα μέτρα για τη διασφάλιση ισότιμων όρων ανταγωνισμού στο πεδίο της ενέργειας.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καταστήσει σαφές πως θα υπερασπιστεί την απόφασή της στο δικαστήριο.
Σε πολλές τέτοιες εξαιρετικά περίπλοκες από νομική και τεχνική άποψη υποθέσεις, το Δικαστήριο της Ε.Ε., που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, έχει δικαιώσει την Κομισιόν.























































