ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόσκληση να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη τον Μάιο απηύθυνε στον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, σε ευχητήρια επιστολή για τα 48α γενέθλια του κ. Βούτσιτς (5 Μαρτίου), επισημαίνει ότι οι συχνές επαφές των ηγεσιών των δύο χωρών έχουν συμβάλλει σημαντικά για τη δημιουργία σχέσεων φιλίας, κατανόησης και συνεργασίας.
«Θα είναι χαρά μου να σας φιλοξενήσω, σε επίσημη επίσκεψη, τον Μάιο στην Κωνσταντινούπολη. Πιστεύω ότι αυτή η συνάντησή μας θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εξετάσουμε διμερή αλλά και περιφερειακά ζητήματα», αναφέρει στην επιστολή του ο Ερντογάν.
Ευχητήρια επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο της Σερβίας και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.






















































