ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Λουίς Ντε Γκίντος,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του πως δεν έχει καμία αντίρρηση για τον προτεινόμενο υποψήφιο Λουίς ντε Γκίντος (Luis de Guindos) να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου.
Πλέκοντας το εγκώμιο του Ισπανού πρώην υπουργού Οικονομικών, η ΕΚΤ αναφέρει πως είναι πρόσωπο αναγνωρισμένου κύρους με επαγγελματική εμπειρία σε νομισματικά ή τραπεζικά θέματα, όπως απαιτείται από το άρθρο 283 παράγραφος 2 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μετά τη γνωμοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και τη γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΚΤ θα διοριστεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.























































