ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Ξέσπασαν μάχες με Μπαλούχους αυτονομιστές και ιρανικές δυνάμεις
Απόπειρα αεροπειρατείας σε πτήση της flydubai προς το Τελ Αβίβ: «Ακούσαμε κραυγές, το αεροπλάνο βούτηξε στο κενό»
Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη
Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Οδοστρωτήρας η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) για Τριαντόπουλο (Τέμπη), Φλωρίδη (Δικαιοσύνη), Μαρινάκη και πανάκριβο πετρέλαιο - Ο Μητσοτάκης τσακίζει τον λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βλαντίμιρ Πούτιν και Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να επικοινωνήσουν “εντός των προσεχών ημερών” για να συζητήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία, το Ιράκ και τη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, ο σύμβουλος του Κρεμλίνου για διπλωματικά θέματα.
Ο Γιούρι Ουσάκοφ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για την τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν οι δύο ηγέτες.
Είπε όμως ότι ο Ρώσος πρόεδρος σκοπεύει να μιλήσει απόψε το βράδυ με τον πρωθυπουργό του Ιράκ Νούρι αλ Μάλικι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα του, υπογραμμίζοντας ότι “εγείρει σοβαρές ανησυχίες”.
Οι σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσινγκτον έχουν βρεθεί στο χειρότερο σημείο τους μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, με αφορμή την ουκρανική κρίση. Οι δύο χώρες διαφωνούν επίσης εδώ και πολύ καιρό για τον πόλεμο στη Συρία.
Για το θέμα του Ιράκ, η Ρωσία υποστηρίζει ότι η προώθηση των ισλαμιστών ανταρτών απειλεί την εθνική ακεραιότητα της χώρας αυτής και καταδεικνύει την “πλήρη” αποτυχία της αμερικανικής και βρετανικής επέμβασης.























































