ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλητική επιστολή στους βουλευτές για το Σκοπιανό

Απειλητική επιστολή στους βουλευτές για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απειλητική επιστολή εστάλη σε βουλευτές για το Σκοπιανό, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απειλητική επιστολή εστάλη από το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών.

«Είναι αδιανόητο να νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές απειλώντας τους με κρεμάλες ή θανάτους» δήλωσε ο κ. Δανέλλης, και χαρακτήρισε «γελοίες» τις κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας με αφορμή το Μακεδονικό.

Σημειώνεται ότι χθες Δευτέρα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είχε καταγγείλει παρόμοιες απειλές εναντίον βουλευτών από ορισμένες Παμμακεδονικές Οργανώσεις.

«Προφανώς είναι γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Είναι αδιανόητο να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους» είπε ο κ. Δανέλης και πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η εισαγγελία αυτεπαγγέλτως».

Στην ανοικτή επιστολή του προς τους βουλευτές, το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, τους κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι «καταστρέφουν μέσω εσχάτης προδοσίας την εθνική ταυτότητα και τα κεκτημένα των προγόνων της Ελλάδος», ενώ τους προειδοποιεί ότι «θα αποτελέσουν εχθρούς του ελληνικού λαού αν με τη ψήφο τους παραχωρήσουν κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας, όπως με το όνομα της Μακεδονίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...