ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά άνθρωποι, ανάμεσα τους τουλάχιστον έξι αστυνομικοί, έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή, στη διάρκεια επιχείρησης για την καταστολή μιας εξέγερσης που εκδηλώθηκε σε φυλακή στην πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό Μεξικό, όπως γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της πολιτείας, η εξέγερση ξέσπασε στο σωφρονιστικό κατάστημα Λα Τόμα, στην Αματλάν.
Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τον έλεγχο, μόλις μπήκαν στον προαύλειο χώρο της φυλακής, οι άνδρες της αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση και αποκλείστηκαν σε έναν κλειστό χώρο. «Οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά και ο καπνός προκάλεσε τον θάνατο ανθρώπων από ασφυξία», διευκρίνισε η πολιτειακή κυβέρνηση.
Άλλοι 15 αστυνομικοί, καθώς και επτά κρατούμενοι, τραυματίστηκαν.
Γύρω από τη φυλακή αναπτύχθηκαν δυνάμεις του στρατού για να υποστηρίξουν τους αστυνομικούς που είχαν ήδη σπεύσει στο σημείο.























































