ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Βλάντιμιρ Πούτιν, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εφαρμογή της συμφωνίας για την προμήθεια συστοιχιών πυραύλων επιφανείας-αέρος S-400 στην Τουρκία αποτελεί μια προτεραιότητα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Η προτεραιότητα στη συνεργασία (Ρωσίας-Τουρκίας) στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας είναι η εφαρμογή της συμφωνίας της παράδοσης συστημάτων συστοιχίας πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf», τόνισε ο Πούτιν σε μια συνάντηση του Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας στην τουρκική πρωτεύουσα στην Άγκυρα.
Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι προοπτικές για περαιτέρω παραδόσεις προηγμένων ρωσικών αμυντικών προϊόντων στην Τουρκία θα συζητηθεί διεξοδικά σε μια συνάντηση μιας σχετικής διακυβερνητικής επιτροπής.
Τον Δεκέμβριο η Τουρκία και η Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία για να προμηθεύσει η Μόσχα την Άγκυρα με συστοιχίες πυραύλων επιφανείας-αέρος S-400, οριστικοποιώντας μια συμφωνία που βαθαίνει τις στρατιωτικές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Κρεμλίνο.























































