ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξι μεταλλωρύχοι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν έπειτα από μετατόπιση εδάφους σε ανθρακωρυχείο στη δυτική Γεωργία η οποία προκάλεσε την κατάρρευση στοάς, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το ατύχημα σημειώθηκε στο ορυχείο Μιντέλι, στο Τκιμπούλι, πόλη στη δυτική Ουκρανία, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Γκιοργκούι Κβιρικασβίλι.
«Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά το ατύχημα και τρεις τραυματίστηκαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το ατύχημα προκλήθηκε από μια απρόβλεπτη κατολίσθηση εδάφους και βράχων η οποία μπορεί να συμβεί σε ορυχεία με μεγάλο βάθος. «Άρχισε έρευνα για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το γεωργιανό υπουργείο Εσωτερικών, τουλάχιστον 350 μεταλλωρύχοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 900 τραυματίστηκαν από το 2010 έως το 2017 σε ατυχήματα.
Τα ατυχήματα σε ορυχεία είναι συχνά στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, καθώς πολλά από αυτά δεν τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας και δεν διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό.























































