ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ντούμα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χημικά Όπλα, Χημικά Συρίας,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δράστες της επίθεσης με χημικά όπλα στη Συρία θα πληρώσουν βαρύ τίμημα, τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας και πρόεδρος του κυβερνώντος AKP Ταγίπ Ερντογάν.
Η σχετική αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Μολονότι η Τουρκία συνεργάζεται με τη Ρωσία και το Ιράν, βασικούς πολιτικούς υποστηρικτές του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, η Άγκυρα συνεχίζει να στηρίζει τους αντικαθεστωτικούς Σύρους ισλαμιστές και να καλεί σε ανατροπή του τελευταίου από την εξουσία στη Δαμασκό.
ΗΠΑ, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν απειλήσει άμεσα ή έμμεσα με στρατιωτική δράση κατά του καθεστώτος Άσαντ, καθώς η χρήση χημικών όπλων είχε τεθεί από τις συγκεκριμένες χώρες ως «κόκκινη γραμμή».
Ρωσία και Συρία αρνούνται ότι στην Ντούμα έγινε χρήση χημικών όπλων και κάνουν λόγο για «προβοκάτσια και φημολογία».























































