ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Γαλλική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σύλληψη πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. για την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία, απέναντι από τη Βουλή στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για έναν 23χρονο νεαρό, ο οποίος είχε προσαχθεί χθες Κυριακή λίγη ώρα μετά την «παρέμβαση» των περίπου 15 μελών της αναρχικής ομάδας.
Η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη. Σε βάρος του σχηματίζει δικογραφία η Κρατική Ασφάλεια.
Κατά πληροφορίες ο 22χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Φεβρουάριο κατά την εισβολή του Ρουβίκωνα σε ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα έδρασαν χθες Κυριακή μετά τις 17.00 όταν έφτασαν στην γαλλική πρεσβεία από την πλευρά της οδού Ακαδημίας. Αφού πέταξαν μπογιές τράπηκαν σε φυγή.























































