ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Δημόσιοι Υπάλληλοι, ΕΡΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη γνωστή θέση του για μικρότερο κράτος και στην περαιτέρω συρρίκνωση του ανθρώπινου δυναμικού του ήδη υποστελεχωμένου σήμερα Δημοσίου, επέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό ΨΗΠΤΕ, Νίκο Παππά να απαντά: «”Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ”απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την ομιλία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, προανήγγειλε εφαρμογή του κανόνα «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις», όταν φέτος ισχύει ο κανόνας μία προς τρεις.
Στο μεταξύ, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στην ΕΡΤ είπε ότι «το τέλος θα μειωθεί στο μισό» και «αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό», συμπληρώνοντας πως «αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο».
Ο Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, γράφοντας: «O Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. ”Πλεονάζον” πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ”απολυθεί” στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».
























































