ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν-Ερντογάν: Λάθος των ΗΠΑ η απόσυρση από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν

Πούτιν-Ερντογάν: Λάθος των ΗΠΑ η απόσυρση από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν τηλεφωνικά τις προοπτικές της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτήν, την οποία αποκάλεσαν «λάθος», όπως ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην τουρκική κυβέρνηση.

«Σήμερα ο πρόεδρός μας Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν. Συζήτησαν την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν», είπε η πηγή αυτή.

«Και οι δύο ηγέτες, επισημαίνοντας τη σφαλερότητα αυτής της απόφασης, τόνισαν ότι η συμφωνία είναι μια διπλωματική επιτυχία και πρέπει να διαφυλαχθεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί

Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια

Μέση Ανατολή: Μετά την κηδεία του Χαμενεΐ ο επόμενος γύρος των έμμεσων συνομιλιών Ουάσιγκτον-Τεχεράνης

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Νετανιάχου: Η επιδίωξη «ολοκληρωτικής νίκης» εναντίον του Ιράν και των πληρεξουσίων του «δεν τελειώνει ποτέ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr