ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία το γεγονός ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέλεξε να βάλει τον γαμπρό του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επικεφαλής της λίστας στην Κωνσταντινούπολη για τις βουλευτικές εκλογές.
Πολιτικοί αναλυτές ερμηνεύουν την κίνηση αυτή ως άλλη μία απόδειξη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος για διάδοχό του τον σημερινό Υπουργό Ενέργειας.
Εκτός λίστας για τις βουλευτικές εκλογές άφησε ο Ερντογάν τους τρεις Υπουργούς Οικονομίας του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσουν πάλι Υπουργεία, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη.
Ειδικότερα, δεν θα βάλουν υποψηφιότητα για βουλευτές ο Υπουργός Θησαυροφυλακίου, Νατζί Αγμπάλ, ο Υπουργός Οικονομικών, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, και ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Μεχμέτ Σιμσέκ.























































