ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λιούμπος Μίχελ, για τα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, όταν εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, εις βάρος τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου.
Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσουν άλλα έξι άτομα, μεταξύ αυτών μέλη της προσωπικής φρουράς του ομογενούς επιχειρηματία, αλλά κι ένας αστυνομικός που είχε διατεθεί για την προσωπική του ασφάλεια.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.























































