ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαλβίνι «τα ρίχνει» στους Γερμανούς: Δεν θα μας υποδείξουν τους υπουργούς μας

Ο Σαλβίνι «τα ρίχνει» στους Γερμανούς: Δεν θα μας υποδείξουν τους υπουργούς μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι παρενέβη και πάλι μέσω Facebook σχετικά με την προσπάθεια του ιταλού εντολοδόχου πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε να συνθέσει κυβέρνηση και την αρνητική στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως προς την πιθανότητα να είναι ο «ευρωσκεπτικιστής καθηγητής» Πάολο Σαβόνα, ο νέος υπουργός Οικονομικών.

«Γερμανοί πολιτικοί και εφημερίδες προπηλακίζουν: ιταλοί ζητιάνοι, τεμπέληδες, φοροφυγάδες, που πάνε να ρίξουν τους άλλους και δεν γνωρίζουν την ευγνωμοσύνη.

»Και εμείς θα έπρεπε να διαλέξουμε έναν υπουργό Οικονομικών που να εγκρίνουν αυτοί; Όχι, ευχαριστώ», έγραψε ο επικεφαλής της Λέγκα στην σελίδα του στο Facebook.

Από τις Βρυξέλλες, στο μεταξύ, έφτασε μια καθησυχαστική δήλωση.

«Ένα Italexit είναι εντελώς απίθανο. Η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια δεν έχουν κανένα συμφέρον να γίνουν πραγματικότητα τα χειρότερα σενάρια», δήλωσε ο επίτροπος αρμόδιος για τον προϋπολογισμό της Ένωσης Γκίντερ Ότινγκερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της Ευρώπης

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Η Γερμανία στέλνει στρατεύματα στα σύνορα ΝΑΤΟ-Ρωσίας ενώ φουντώνουν οι φόβοι για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Γερμανία-δημοσκόπηση: Η ακροδεξιά AfD διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του CDU του Μερτς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr