ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Η κακοκαιρία Byron χτυπάει άγρια τη Λακωνία - Βίντεο με διάσωση οικογένειας στη Σκάλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη των πολιτών της Θεσσαλονίκης αφού συνολικά με τις κινήσεις τους αλλά και το δημοψήφισμα κατάφεραν να αναγκάσουν την κυβέρνηση να πάρει πίσω την πώληση της ΕΥΑΘ.
Φυσικά η κυβέρνηση που είχε καταγγείλει και το δημοψήφισμα δεν έβγαλε ανακοίνωση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για να μην κατηγορηθεί για υπαναχώρηση, όμως έβαλαν το ΤΑΙΠΕΔ να βγει και να τοπ ανακοινώσει.
Δείτε την δήλωση του ΤΑΙΠΕΔ:
Η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την ΕΥΔΑΠ δημιουργεί ένα νέο δεδομένο στο θέμα της αποκρατικοποίησης των εταιριών υδάτων.
Το ΤΑΙΠΕΔ, σεβόμενο τους νομικούς θεσμούς, αλλά και τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, θα προχωρήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα σε επανεξέταση της διαδικασίας αξιοποίησης της ΕΥΑΘ και θα ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις του.
Επισημαίνεται ότι ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ είναι να αξιοποιεί στοιχεία της περιουσίας του Δημοσίου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, άρα και το συμφέρον των πολιτών, ενώ παράλληλα οφείλει να διασφαλίζει την νομιμότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
























































