ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη 74 ατόμων προέβησαν οι αμερικανικές αρχές για απάτες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι συλλήψεις, εκ των οποίων περίπου 30 έγιναν στη Νιγηρία, ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων ερευνών για την εξάρθρωση κυκλωμάτων, που προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρήματα εξαπαντώντας χρήστες του Διαδικτύου μέσω email.
Οι αμερικανικές αρχές τονίζουν ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τέτοιου είδου κυκλώματα «ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους». Στο πλαίσιο των ερευνών τους από τον Ιανουάριο έχουν δε ανακτήσει περισσότερα από 16 εκατ. δολάρια.
Τα κυκλώματα προσπαθούν να εξαπατήσουν πλούσιους επιχειρηματίες και όχι μόνο για τη μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών υποδυόμενα επιχειρηματικούς εταίρους ή συναδέλφους.
Σε μία από τις υποθέσεις, που ήρθαν στο φως, δύο Νιγηριανοί, που ζούσαν στο Ντάλλας, παρουσιάζονταν ως πωλητές ακινήτων και ζήτησαν από εταιρεία real estate 246.000 δολάρια.























































