ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα κρατητήρια ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη – Πού κρυβόταν

Στα κρατητήρια ο κρεοπώλης που σκότωσε την 13χρονη – Πού κρυβόταν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο 34χρονος κρεοπώλης που πυροβόλησε και σκότωσε την ανήλικη Ρομά στην Άμφισσα.

Περίπου στις 10.00 το βράδυ με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και του δικηγόρου του Πέτρου Μαντούβαλου ο 34χρονος πέρασε την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και παραδόθηκε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Πέτρος Mαντούβαλος δηλώνει πως ο 34χρονος βρισκόταν στο βουνό πάνω από την Άμφισσα και μετά από επαφές που είχε μαζί του κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί.

Νωρίτερα το απόγευμα ο κ. Μαντούβαλος βρήκε τον 34χρονο στην Γκιώνα.

Ο γνωστός ποινικολόγος συζήτησε μαζί του και κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο ο 34χρονος είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει το κορίτσι.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας ωστόσο θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Δολοφονία 11χρονου στο Μενίδι: Επεισόδια στην Ευελπίδων – «Τον σκοτώσαμε; Καλά του κάναμε»

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr