ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιάπωνας πολιτικός Ριουτάρο Νονομούρα αντί να κάνει χαρακίρι, προτίμησε να το… παίξει Μάρθα Βούρτση.
Κάλεσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και ξέσπασε σε κλάματα, λυγμούς και ουρλιαχτά μπροστά στις κάμερες και έγινε σταρ στο διαδίκτυο.
Μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 1.500.000 χρήστες στο Youtube τον είδαν να… κλαίει.
Ο Ριουτάρο Νονομούρα κατηγορείται πως καταχράστηκε κρατικό χρήμα και συγκεκριμένα το ποσό των 17.000 λιρών ξοδεύοντάς το σε περίπου 200 ταξίδια και πολυτελή θέρετρα.
Ο 47χρονος πολιτικός, στο βίντεο λέει πως δεν έχει καμμία σχέση με την κατάχρηση δημοσίου χρήματος και πως φυσικά είναι άμεμπτος και θέλει να αλλάξει την… κοινωνία.
Δείτε το βίντεο:























































