ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές στην Τουρκία και ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων…
Αυτή τη φορά έδωσε ένα απίστευτο σόου στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Ο Ερντογάν ταξίδεψε από το Γκαζιάντεπ στην Κωνσταντινούπολη με αεροσκάφος τύπου TC-ANK.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 20.30 μέσα σε τεχνητή βροχή από οχήματα της πυροσβεστικής.
Ο Ερντογάν μίλησε από το πιλοτήριο στο πλήθος που τον περίμενε κάτω και στην συνέχεια κατέβηκε από το αεροσκάφος και χαιρέτησε τον κόσμο.
«Στις 29 Οκτωβρίου την ημέρα της δημοκρατίας μαζί θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια. Συγχαίρω όσους εργάστηκαν.
»Εύχομαι να είναι καλορίζικο το αεροδρόμιο μας για τον λαό και την χώρα μας. Γίναμε κάτοχοι ενός μεγάλου έργου.
»Είμαστε στο πιο ωραίο αεροδρόμιο του κόσμου» ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος θεωρεί αυτό το τεράστιο έργο ως ένα από τα μεγάλα του ατού για να κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής (24/06/2018).
Το νέο αυτό αεροδρόμιο αναμένεται να προσφέρει κέρδη ύψους 73 δισεκατομμυρίων λιρών και ευκαιριών απασχόλησης σε 225 χιλιάδες άτομα.























































